TRIATLÓ OLIVA

El diumenge passat, 25 de setembre, es va celebrar el triatló olímpic d’Oliva,el més antic de la comunitat,que compta ja amb 23 edicions. És dels més nombrosos, i en aquesta ocasió van participar més de 500  triatletes. Prova que consistia a nadar   1.500 m, recórrer 47 km amb bicicleta amb dos ports ,el  Ráfol de l’Almunia i Sagra, i per finalitzar, córrer 10 km pel passeig de la platja d’Oliva. També és on han participat més triatletes del  Garbí: Javier Grimalt, Juanma Carretero, Nando Aranda, Juan Casas, David Pardo, Basilio Piera, Sergio Moreno,Pablo Moreno, Petra Wauters i Xelo Mas.
Tots finalitzarem amb la satisfacció que dóna acabar un triatló, després d’haver passat els nostres dolents moments, sobretot en la carrera. Però és aquí precisament quan comences a escoltar el teu nom pertot arreu, amb paraules d’ànim….allí estaven amics i «mig Garbí» que havien anat a animar ( i esmorzar també…, però en primera fila per a estar atents !!!) . Gràcies a tots per aquests ànims…i algun gel que va vindre molt bé !!!

Pablo Moreno, nou soci del club, igual que Gema, la seva dona, i les seves filles, va debutar per primera vegada en un triatló, i  ho ‘ha fet amb aquest olímpic d’Oliva.  Enhorabona per la teva valentia !!!

Per a mi  serà sempre especial, doncs he fet molts triatlons sprints, però aquest és el meu primer triatló olímpic !!!              Ara, com diu Basilio…anem a per un «Medio Ironman» !!!

D’altra banda,aquest mateix dia es va celebrar el famós Duatló Cross de Santa Pola, on va participar Trino Calatayud. Est és també el duatló cros més famós. Aquest any van participar més de 1.400 duatletes. Es tracta d’un sprint amb 5 km de carrera seguits de 20 km amb bicicleta tot terreny, i per finalitzar altres 2,5 km de carrera.

Si algú s´anima, ara comença la temporada de duatló cros.

Ja som uns cuants/es  els qui anem a provar aquest tipus de competició. La qüestió és no parar!!!

Petra….tranquil·la…en Nadal descansem !!!!

Ja tan sols queda un triatló per finalitzar la temporada, serà el 23 d’octubre a Benidorm, amb tres modalitats: olímpic, sprint i, popular per a aquells que vulguin iniciar-se amb distàncies molt curtes. Si algú s’anima…….
També us propose el Duatlón cros per parelles d’Almoradí, el diumenge 16 d’octubre. Consisteix que els dos participants surten i entren en meta junts,un amb bici i l’altre a peu; durant el recorregut (hi ha dos modalitats, una de 10km i  l´ altra de 20km ), podran canviar-se les vegades que vulguen, és a dir una estona corrent un altra amb bici…El recorregut és fàcil, sense pendents ni perills. Serà molt divertit !!!

Enhorabona a tots !!!

Xelo

Otros artículos de interés

3 Comentarios

Contestar