El Nostre Club

El club de Córrer el Garbí, es va fundar a l’estiu de 1995 (30-06-95), a ran de l’absència a Gandia d’un club dels anomenats “populars”, es a dir, de gent que corre únicament per a millorar la salut i augmentar la condició física, tenint com a únic repte superar les marques pròpies i/o gaudir de la pràctica esportiva.Així doncs, inicià el seu camí amb 13 socis competint a les nombroses proves populars que se celebraven al llarg de l’any, tant a nivell local, autonòmic com nacional i fins i tot,competint a l’estranger, com ara els maratons de Nova York, París, Boston, Róterdam,…

Durant aquests anys d’existència, el club ha anat creixent fins a comptar actualment amb més 320 membres, els quals procedeixen principalment de Gandia i la resta de pobles de La Safor, havent-hi, fins i tot socis d’altres províncies. Aquests socis mantenim amb una mòdica quota annual part del pressupost del club.

El Club de Còrrer el Garbí conta amb una «Escola d’Esport Base» i una » Escola d’Atletisme», contribuint així a la promoció de l’esport entre els més jovens de la comarca. Actualment contem amb un equip federat EL GARBÍ-PLAZA MAYOR situat entre els 20 millors Clubs Nacionals i amb moltes espectatives de futur.El CC El Garbi, a més de col·laborar en la realització de curses populars com la del Raval. organitza LA MITJA MARATO DE GANDIA, ens sentim especialmente orgullosos d’aquesta prova, ja que any rere any augmenta el nombre de participants, consolidant-se com una de les millors proves a nivell de comunitat.

No podem oblidar la divertida «Sant Silvestre» que vam instaurar a Gandia i de la que gaudim tots, organitzadors i participants pel seu carcater lúdico-festiu, essent cada any més nombrós el grup participants disfressats.

Entre les distintes tarees que fa el club i de les més apreciades pels socis estan:

la de coordinar i dur a terme les inscripcions a les distintes curses, tot i posant de vegades autobusos per a les proves amb més nombrosa participació de membres com ara “El Fondo Internacional de Siete Aguas”, la “Mitja de Santa Pola” o la “Marató de València” .

  • el·laboració de plans d’entrenament
  • assessorament, atenció a la nostra seu social
  • encontres mensuals
  • grups d’entrenament de dimarts i dijous dirigits per entrenadors professionals
  • foros en la nostra web
  • eixides per a entrenar i d’esplai
  • Carnet club per a facilitar l’acces a les instal·lacions municipals

En moltes ocasions hem estat el club més nombrós participant en les diferents curses. de l’Ajuntament de Gandia, tenim un local on ens podem reunir i centralitzar totes les nostres activitats.

Ara que ja sabeu qui som i qué fem, només haveu d’enviar-nos un missatge a ccelgarbi@gmail.com demanant de fer-vos socis.

Us esperem a tots i totes!!
C/ Lluís Vives, 15 – Baix (divendres de 19 a 20 h.)
Pista d’atletisme Gandia (dilluns – divendres de 17.30 a 19.30 h.)
46701 Gandia – València

Presidenta: 659806760
Club: 654728351

e-mail: ccelgarbi@gmail.com