TRIATLÓ DE VALÈNCIA

Una vegada més, el Club de Córrer El Garbí es va vorer representat en les nombroses curses del darrer cap de setmana, i com no al Triatló de València, que aquest any tenia 2400 triatletes inscrits en diferents proves. El dissabte es celebrà el «Triatló de la dona» amb 350 participants, i us puc dir que sols feia falta ganes i valentia; hi havia tot tipus de bicis, i dones de totes les edats, que entraven en meta amb la alegria de ser «TRIATLETA». Esta satisfacció es dóna igualment en totes les categorías, és normal vorer cares i expressions de «guanyador» al entrar en meta, el temps no importa perquè superar 3 modalitats seguides ja és un premi.

També, el mateix dissabte es celebrà la categoria Flash i el Supersprint on Sergio Moreno va acconseguir podio al quedar 3º Veterà B.

El diumenge es celebrà la distància Sprint i la Olímpica on varen participar Basilio Piera, David Pardo, Petra Wauters, Trino Calatayud i Francisco Ferrer, que també va fer podio quedant 2º Veterà C.

La distància Olímpica (1500m  natación; 48 km bici; 10 km carrera), ja és una prova de 3-4 hores de duració, per a la que hi ha que estar ben preparat, i és el que han demostrat els triatletes del Garbí. A més hi ha que tindre molta valentia per a debutar en tan sols uns mesos dins del món del triatló: enhorabona a Petra i David pel seu primer olímpic, i a tots els demés que cada vegada es supereu en el crono !!!!! Enhorabona Sergio i Paco !!!

A per un altre triatló !!!!!

Xelo

Otros artículos de interés

4 Comentarios

Contestar