Assemblea general ordinària 2010

Ahir divendres 19 de Febrer va tindre lloc l’Assemblea General Ordinària 2010, on es van exposar els balanços econòmics del 2009 i repàs de les activitats celebrades pel Club, així com l’aprovació dels pressupostos i activitats proposades per al present exercici, aprovant-se tots els punts.

Com a novetats més importants es va aprovar l’ampliació de la junta directiva del Club, i donant entrada oficial a Gonzalo Laporta en funció de Tresorer.

Enguany s’ampliaran algunes activitats, de les que s’anirà informant, com a eixides de senderisme per muntanya, entrenes en diferents llocs del nostre entorn.

L’activitat que ja s’ha posat en marxa és la batejada com “Contagia’t de l’Escola”, dirigida per Andres Dénia, on es pretén acostar l’escola al Club i viceversa. Es tracta de dos dies a la setmana, en els que les sòcies i socis poden acudir a uns entrenes junt amb els atletes de l’escola. Dimecres a les 17h30′ i dissabtes sobre les 11h00 en la pista d’atletisme de Gandia.

També es va fer oficial la posada en marxa d’esta nova pàgina web, on Xavier Ferrairo, va explicar als presents els apartats més importants.

Després de l’Assemblea, soparem i brindarem amb Cava l’aniversari del nostre company Gonzalo Laporta.

Otros artículos de interés

35 Comentarios

Contestar