I DUATLO BENIDORM

Avui diumenge 20 de febrer, s’ha celebrat el I Duatló de Benidorm, 2ª prova puntuable per a la Copa Federació, en la qual he participat quedant  Subcampiona en Veteranes 1. Però, el millor per a mi ha estat el quedar la  7ª  en la general femenina. Amb un circuit de 6km de carrera, 20km amb bicicleta i 3km més amb bici, cal destacar la duresa de la carrera amb fortes i llargues costes, que castiguen bastant quan encara et queda tota la resta.

El circuit de bicicleta, amb cinc voltes, era molt bo, però en tornar a boxes: » 3km de carrera amb costeres», m’han semblat  trenta !!!!!

La propera prova és el Duatló d´Ontinyent, el diumenge 13 de març. Existeixen dues modalitats, sprint (5-20-2,5) i Autonòmic (Olímpic 10-40-5);  ja que les places estan limitades a 400, i  ja s’han inscrit 250, el que vulgua anar hauria de fer l’ingrés aquesta setmana a la prova corresponent (sprint o olímpic), i passar-me a mi el justificant, que ja m’encarrego jo d’adjuntar-ho en pdf i formalitzar la inscripció. El dimecres 23, estaré en les pistes d’atletisme de 17,30 a 19h perquè me’ls doneu. Si algú no pot, poseu-se amb contacte amb mi al correu   trixegan@gmail.com

Xelo Mas

Otros artículos de interés

4 Comentarios

Contestar