Club Triatló El Garbí

CLUB TRIATLÓ EL GARBÍ

El nostre club porta 15 anys fent atletisme, i ara, amb 197 socis, corredors i corredores, comencem una nova secció, no una nova disciplina esportiva en el nostre club, perquè entre nosaltres tenim corredors, maratonians, nadadors, triatletes i “ironmans”. Sí, sí l’heu llegit be, ja fa anys que corredors del Garbí fan triatló.

Amb la creació del Club Triatló El Garbí, l’intenció del club és fomentar la pràctica d’este esport i posar a disposició dels socis els mitjans i coneixements necessaris per a desenvolupar l’activitat, tant en entrenaments com en competició, ja siga duatló, triatló, travessia o bicicleta.

Tot just passe la Mitja Marató de Gandia vos informarem dels grups d’entrene i del calendari de competicions per al 2011, en totes les seues modalitats. Qui estiga interessat (sabem que sou molts, i ara vos facilitem donar eixe xicotet pas), es pot posar en contacte amb nosaltres des de el formulari contacta o directament al correu del club: info@ccelgarbi.org

El triatló és una disciplina divertida, no hi ha monotonia. El secret està a voler, o quan vas començar a córrer, creies que arribaries a acabar una marató?

Recordeu: Si vols, pots!

Otros artículos de interés

36 Comentarios

Contestar