DESCALS EL GARBÍ

Més de 25 persones van participar en el «Descals» que va organitzar la secció de triatló del  C.C. El Garbí. En un matí assolellat, vam gaudir tots d’una competició social, divertida, en la qual no va faltar cap detall: boies per delimitar el tram de natació,  avituallament d’aigua en finalitzar,obsequis a tots els participants, i un bon esmorzar com a final. Molt divertit, però també dur, doncs córrer 4 km per la sorra i recórrer 400m sobre un matalasset remant amb els braços, no és qualsevol cosa, i més amb el ritme «d´avançaments» que es va posar,  competició social tranquil·la ??? ja,ja,ja… Així estem tots, amb mossegades en els bessons !!!

L’organització del  Descals dóna les gràcies a tots per la vostra resposta i la gran acceptació que va tenir. També agraïm la col·laboració i ajuda de Lluïsa i Paco, que amb les seves  piragües van controlar a tots els nadadors, d’igual forma que es fa en un triatló. Ja veieu, no va faltar detall, i és que a  Grimalt no se li escapa detall.

Què ens toca ara Javi ?

Javi,Trino,Pepito,Juanma,Vicent,David,Alejandro,Jordi,Juan, Basilio,Julio,Jose,Vicente,Jose M.,Jose Xelo,Vicenta,Rosa,Xaro,Carmina,Antonia,Maite…….

A més, vull destacar la gran actuació de tres sub-16, Judit Pardo, Jose Bas i Joan Villarroya, que ho van fer fenomenal, amb avançaments inclosos, i que han motivat a més d’un/a a entrenar millor per a «no ser avançats» !!!

També agraïm a tots els fotògrafs que han fet  que ara pugam vorer  tot el que hi vam fer: Lidia, Julio,…..

Ara ja  podeu animar-vos a participar en un triatló: una mica més de distància, però igual de divertit.

Gràcies a tots per participar. (Fotos a la Galeria)
Equip de triatlóOtros artículos de interés

2 Comentarios

Contestar