XXIV TRIATLÓ OLIVA 2012


El diumenge passat, 23 de setembre, es va celebrar el triatló olímpic d’Oliva. És dels més nombrosos, i en aquesta ocasió van participar més de 600 triatletes. Prova que pertany al circuit No Drafting Séries, i què consistia a nadar 1.500 m, recórrer 47 km amb bicicleta amb dos ports ,el Ráfol de l’Almunia i Sagra, i per finalitzar, córrer 10 km pel passeig de la platja d’Oliva.
Aquesta vegada, van participar 13 triatletes del C.C.El Garbí: Javier Grimalt, Juanma Carretero, Basilio Piera, Sergio Moreno, Adrián Mompó, Raúl Moyano, Claudio García, Vicent Pascual, Sergio Chova, Petra Wauters, Xelo Mas, i com a debutants, Carlos Pascual i Pepito Yerbes «MAC».
A banda de l´animació que hi ha normalmente, vam tindre els ànims de moltíssima gent del club, fins la directiva i tot !!
Per als debutants, una experiència inobidable, el «primer triatló».
Per a tots era especial la participación de Pepito, que es pot sentir més que orgullòs del què ha acconseguit. Era el seu primer triatló, i es llança a fer un olímpic, i a més, el d´Oliva què és molt dur. Però ell té energíes per a tot…….i m´han dit que en la carrera, quand ja ningú pot ni somriure, ahí estava ell donant ànims als demés.
MAC i CARLOS ara disfruteu d´eixa sensació tan agradable que queda després de sentirse TRIATLETA !!!
Els demés, amb més o menys patiment, van acabar el triatlón, ja que a la duresa de la prova vam afegir la calor en el segment carrera.
En quant a mi, vaig tenir un petit contratemps, vaig relliscar en sortir de natació, en les fustes d’accés a boxes, i van haver de donar-me 4 punts en la barbeta. Aquí va estar el nostre president Ximo Mas assegurant-se que els punts foren una obra d’art. El metge em va impedir continuar la competició, perquè ànims encara tenia…….
D’altra banda,aquest mateix dia es va celebrar el Duatló Cros per parelles d´Almoradí, on va participar el nostre company Andrés Moragues amb Perfecto Cánoves, obtenint un meritori 13 lloc en la general.
Enhorabona a tots !!!
Xelo

Otros artículos de interés

Sin comentarios

Contestar