TRIPLE PODIUM EN EL TRIATLÒ DE VINARÒS y TRIATLÓ CROSS S. POLA


Aquest diumenge 10 de juny va tenir lloc el XXIII Triatló de Vinaròs, 3ª prova puntuable per al Rànquing Federació, en la qual han participat tres triatletas del C. C. El Garbí amb excel•lents resultats. Petra Wauters Campiona en Veteranes I, Xelo Mas Subcampiona en Veteranes II , i Francisco Ferrer Campió en Veterans III . Prova olímpica amb 1.500m de natació, 40km amb bicicleta i 10km de carrera.
Així, els tres segueixen sumant punts en el Rànquing Autonòmic 2012 de la Federació de Triatló.
El segment bicicleta va resultar bastant dur, amb 2 pujades a l’Ermita de Vinaròs. Excepte l’anècdota de natació, calia deixar a la dreta 3 boies grogues…..però, el mar estava ple de boies del mateix color !!!, segons sembla fixes per delimitar els molts sortints que hi ha en aquesta platja, la qual cosa va donar lloc a confusió, i a fer alguns metres de més, per rectificar.
Perfecta organització, amb tot el que es pot esperar, al que a més es va oferir Fideuà per a participants i acompanyants.
Enhorabona a Petra, i felicitar a Paco (Xatet), per la fortalesa que té, i també per aqueixos pirops que ens dóna a totes les xiques cada vegada que ens creuem en carrera; quan ja ens queda poca energia, et sents, amb el somriure en la cara, una paralua agradable i un petó a l’aire……a Paco encara li queden energies de sobra per acabar la carrera!!!

També vam tindre representació del Garbí en el Triatló Cross de Santa Pola. Javier Grimalt i Trino Calatayud, van competir en aquesta prova sprint amb 1km nadant, 18km amb bicicleta de muntanya i 5km de carrera. Destacar el bon temps de Grimalt i la constància de Trino, que en un circuit molt pedregós van finalitzar la prova sense cap problema.
Ara tots…al Triatló de Navajas, el 24 de juny.

Otros artículos de interés

Sin comentarios

Contestar