Primera Jornada del Campionat Provincial Infantil i Cadet

La pista d’atletisme municipal va acollir el passat dissabte la primera jornada del Campionat Provincial Individual Infantil i Cadet d’Atletisme. El Club de Córrer el Garbí va aconseguir un total de nou medalles. En categoria infantil, Iván Peiró va ser or als 80 metres llisos i plata en els 500 metres llisos. Daniel Major va aconseguir la victòria en llançament de pes. En categoria cadet van obtenir l’or Aitor Escamilla en llançament de javelina i Ainhoa Martínez en pes, la plata va ser per Rael Braco en 100 metres llisos, Gloria Rodríguez en 300 metres tanques i Javier Escrivà en llançament de pes. Finalment, Rebeca Dénia va obtenir el bronze en la prova dels 3000 metres llisos.
A la vesprada, es van celebrar proves de Control Absolut on van destacar les marques d’Ivan Giner en 100 metres llisos amb 11 «18, Sergio González en salt d’alçada amb 1’81 metres i Ausiàs Vila en salt de longitud amb 5,95 metres.

Finalment, l’atleta del Garbí Pilar Vázquez va participar a Pamplona en la divisió d’honor del Campionat d’Espanya per Clubs en categoria Absoluta. Pilar va competir en els 1500 metres llisos, cedida pel club gandià al Platges de Castelló en concepte de l’afiliació entre els dos clubs.

Otros artículos de interés

1 Comentario

Contestar