MARXA CICLOTURISTA 7 PICOS

Crònica i foto per : Sergio Chova

Hem tornat a pedalejar en la marxa cicloturista 7 picos. Amb la companyia d´amics del Club Ciclista Bellreguard: Vicent Escrivá, Rafa Mateo, José Luis Llorca, Pep Martí, JuanSa Llopis…vam completar els 185 quilòmetres d´asfalt -en totes les seues formes i estats- amb els 7 ports de muntanya, d´aquesta 4ª edició celebrada el dissabte 19 de maig a Requena.

Qui haja participat a aquesta cursa, teòricament no competitiva i oberta al tràfic, recordarà l´inici que pica i pica cap amunt just a l´eixida del poble, el pas pels túnels del pantà de Benagéber amb les seues panoràmiques, l´escalada al port del Remedio on comença  «el pa i dolor» -com diu Vicent Escrivá-, els 2 quilòmetres (enquitranats ?) de ciclisme camper al creuar Ahillas, les velocitats de les burres camí de Villar del Arzobispo, l´arribada a migdia a Chulilla (qm 143) on t´espera el tio de la vara bufant-te a l´orelleta que et queden 3 ports amenitzats per un sol radiant de terres de secà… però sobretot recordarà la satisfacció al xafar la meta que tenen les proves de fons.

Majoritàriament vam millorar les marques de l´edició del 2011; 7 hores i 10 minuts vaig emprar en acabar la prova.

No estaven a Requena però amb les voltes a Bellús, Pinedo, La Llacuna, Benidoleig, mirador de Tous, La Granadella, Forn de Carrascosa…han fet possible la meua participació enguany el grup d´entrenament dels dijous: Juan Casas, Julio Moreno, Felipe Carbonell, Kike Camarena, Jaume Femenia…molts d´ells son integrants de la Penya Lematocrito, «gallos y gallinas» com diria Julio.

Acabat el pedaleig i millor sentats que a la bicicleta ens rehidratem a una terrassa de bar parlant del pròxim objectiu: Ibi el 2 de juny.

Eixa serà una altra història.

Otros artículos de interés

Sin comentarios

Contestar