II CIRCUIT CARRERES VALL D´ALBAIDA

El passat divendres dia 17 de desembre, va tindre lloc la cerimònia de cloenda del II Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, al saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis en Ontinyent.  A l’acte es van repartir els trofeus als guanyadors de les diferents categories .

Xelo Mas, del Club de Còrrer El Garbí, va estar present per a arreplegar el trofeu de Subcampiona del Circuit en categoria veteranes B. Un circuit molt dur de 13 carreres pels pobles de La Vall d´Albaida on han participat nombrosos corredors del nostre club.

A  l´acte va ser convidat Antonio Pérez Perales (en la foto), esportista de la Font de la Figuera, qui ha participat en 12 campionats del món de camp a través, representant a Espanya i  medalla de bronce en la especialitat de cross en el mundial de 1995 en Durham.  «Tono»,  va parlar sobre l´atletisme popular, que cada vegada és més nombrós.

També assistiren a arreplegar els seus trofeus, dos atletes més de Gandia, Olivia Peiró i Gema Serra ( 1ª i 3ª en veteranes A ).

Otros artículos de interés

40 Comentarios

Contestar