DINAR SOCIAL GARBI I GUARDONS 2010

Aquest diumenge 28 de Novembre ens hem reunit com els darrers anys el cap de setmana posterior a la Mitja Marató per celebrar el dinar social.

Enguany el aforo estava al complet, vam gaudir d’un dinar de qualitat en el restaurant Gloriamar de la Platja de Piles.

Una vegada servit el cafè, es va visualitzar un vídeo fet per Xelo Mas, un treball molt elaborat, ja que Xelo va seguir tots els passos finals preparatoris de la Mitja, des de la setmana anterior on es va marcar el circuit, la setmana de la mitja, amb la preparació de les borses, al dia anterior, muntatge de pista, entrega de dorsals fins al gran dia seguint la carrera i desmuntatge. El proper divendres dia 3 de desembre intentarem tornar a visionar-lo per als que no han pogut vindre.

En el mateix dinar Ximo Mas va comunicar als presents, tant els nominats a la Gala de l’esport de Gandia, com als atletes populars del 2010, que foren;

ATLETA FEMENINA NOMINADA PEL C.C. EL GARBI A LA MILLOR ESPORTISTA  GANDIANA:  XELO MAS

Xelo a mes de ser una gran atleta i companya, a fet mèrits tant en atletisme com en triatló, fent innumerables pòdiums aquesta temporada, a mes de estar sempre compromesa en el Garbí amb el seu treball i esforç.

ATLETA MASCULI NOMINAT PEL C.C. EL GARBI COM AL MILLOR ESPORTISTE GANDIÀ: FERNANDO ARANDA

Nando també es mereix el reconeixement, donada la seua valia, superant un IRONMAN i altres probes d’Ultra-fons, a mes de ser un atleta que en totes les probes es fidel al Club.

ATLETA CAMPIO DEL RANQUING EN Km. 2010 : ANDRES MORAGUES

Tot i ser el primer any al Garbí ha segut el que mes quilometres ha corregut amb els colors del Garbí al 2010.

ATLETA POPULAR DEL GARBI FEMENI : ANABEL ESTEVE

Amb una progressió espectacular Anabel ha tingut esta temporada una progressió, fent varius pòdiums i quedant en 3er lloc en categoria general femenina A en el Circuit a peu a la Marina 2010.

ATLETA POPULAR DEL GARBI MASCULI : PEPE YERBES

A mes de ser un veterà corredor del Garbí, enguany li arriba este reconeixement, ja que esta compromès amb el Garbí i el seu esforç pel Club i per les activitats del Club el fan un digne mereixedor del guardó.

El proper divendres 3 de desembre s’entregaran els reconeixements als que no assistiren.

XIMO MAS entregà la placa com al millor atleta popular del GARBí 2010 a PEPE YERBES

Otros artículos de interés

Sin comentarios

Contestar