CRONICA UNA CARRERA EN CUENCA.

. Crónica d’una carrera: LA FALÇ DEL HUECAR
El diumenge dia 5 de juny vam correr  en la Carrera que s’organitza pel Club d’Atletisme Cuenca  de 14,800 quilòmetres. 
Es presentava com una carrera internacional, amb atletes d’elit que donen color a la competició. Entre els atletes espanyols coneguts es trobava Carlos De la Ossa, que per cert, encara que va sortir amb tots no va arribar a la meta.

 El millor d’aquesta carrera és el privilegi que suposa poder córrer per un paratge natural impressionant, juntament amb el casc històric que constitueix Patrimoni de la Humanitat.

La carrera comença en el centre de la Ciutat, surt cap a la Falç i voreja el riu Huecar en els seus sis primers quilòmetres. Els chops del riu donen ombra als 22 graus de temperatura que vam tenir al matí. A partir del quilòmetre 6 creuem el riu  i pugem, ja de tornada, al canó quel  flanqueja fins al castell , aproximadament cinc quilòmetres, al capdamunt, amb una vista impressionant ,  albirant a mesura que avancem les Cases Penjades i tota Conca . Després baixem dos quilòmetres passant per la Catedral , i per sota de l’arc de l’Ajuntament. D’allí a la meta

 Tot el circuit està tancat al tràfic. La gent és molt amable, sent la borsa del corredor molt completa, amb samarreta personalitzada, ampolla de vi i d’oli , L’any que ve tornarem i esperem que us apunteu alguns més, es válida per a tota mena d´equips A,B…o C.

Miguel i Lourdes

Otros artículos de interés

3 Comentarios

Contestar