CLUB TRIATLÓ EL GARBÍ

Com ja avançarem, el club ha creat  una nova secció, el Club Triatló El Garbí, amb la finalitat de donar a tots els socis l’oportunitat d’iniciar-se en altres disciplines, i tot açò amb el suport del club. Doncs ja estem en marxa.
En aquesta secció tindreu tota la informació referent a duatló, triatló i travessies, així com de grups d’entrenament, plans, horaris de natació, carrera i bicicleta,i el calendari 2011 de competicions. Tot açò estarà detallat passat el pont de desembre.
El grup tècnic d’organització està format per Javier Grimalt, gran triatleta al que hem nomenat president, Fernando Aranda, serà el vicepresident, triatleta que compta amb nombrosos triatlons i fins a un ironman, i  Xelo Mas, que s’encarregarà d’actualitzar i informar de tot el referent a organització ( calendari, inscripcions, etc.). Tot el que vulga formar part d’aquest equip que ens ho comunique, serà més fàcil entre tots per a aportar noves idees.

Estem a l’espera de rebre diferents dissenys d’equipatge per a poder escollir, ja informarem.
Perquè  conegueu el món del duatló, el club organitza el  I DUATLÓ SOCIAL EL GARBÍ, en el qual  podràn participar tots els socis del club; serà el diumenge 19 de desembre en el poliesportiu de Gandia, a les 9.30 h del matí (tindreu que estar allí a les 9h). La prova consistirà a córrer 4.000 m (10 voltes a la pista), seguit de bicicleta 14 km pel carril bici (Gandia-Oliva i tornar), i acabar amb carrera 2.000 m (5 voltes més a la pista). Hi haurà trofeus per als 3 primers i primeres, i samarretes per a tots els participants. Penseu que es tracta d’un duatló social, serà molt divertit, apunteu-vos!!!. Per una millor organització us podeu inscriure fins al dijous 16 de desembre al següent correu   trixegan@gmail.com , o be comunicant-ho personalment en el sopar del club el proper divendres  3 de desembre (seu del club, c/ Lluís Vives, 15 ).

És més fàcil d´el que pareix. Animeu-vos!!!!!

Xelo Mas

Otros artículos de interés

3 Comentarios

Contestar