Cap de setmana vertiginós a l’escola

Aitor Varela en el cross de Castelló

Aitor Varela en el cross de Castelló

Un nou cap de setmana vertiginós pel que fa a la gran quantitat de competicions en què va prendre part l’Escola d’Atletisme del Garbí.

El dissabte al matí Iván Giner va millorar marca en el 200 metres llisos del Campionat Autonòmic Júnior de Pista coberta. Fora de concurs en esta mateixa competició van participar Juan Antonio Moragues en 400m., i en llançament de pes Maria Ángeles Gregori (9,20 m) i Maite Giménez que va obtindre nova marca personal amb 8,75 m.

A la vesprada, en el mateix recinte del Pavelló Luis Puig va tindre lloc la Reunió Internacional Ciutat de València on el velocista del Garbí Rael Braco amb 7”75 en els 60 metres llisos va véncer en la sèrie cadet, sent Aitana Martos 7ª en xiques. Per la seua banda, Juan Antonio Moragues va ser tercer en la sèrie Juvenil amb 7”38.

En la mateixa vesprada del dissabte, se celebrava a Saragossa la II Copa de Clubs Cadet en Pista Coberta on llançadors del Garbí Javier Escrivá i Ainhoa Martínez van reforçar al Platges de Castelló. Destacar l’actuació d’Ainhoa que va ser subcampiona amb una sorprenent sèrie de llançaments que van superar els 11 metres, obtenint finalment una millor marca de 11,25 metres.

Finalment, el diumenge al matí se celebrava el Cross Internacional Ciutat de Castelló on Pilar Vázquez va ser segona, Aitor Varela va entrar en la posició número 15, carrera en què els cadets Eduardo Pellicer i Pablo Reina van debutar en la disciplina de cross.

Otros artículos de interés

55 Comentarios

Contestar