C. C. EL GARBI -GRAN PARTICIPACIÓ

El cap de setmana passat comptava amb nombroses i diferents competicions. En la IV Volta Cross de Barx, que va tenir lloc el dissabte, el C. C. El  Garbí va ser el club més nombrós amb més de 30 atletes representants. A més, amb dos podis per part de  Xelo Mas, 3ª Veterana B, i Antonia Giménez, 1ª Classificada Local.(Mes fotografies del Cross de Barx en  calygat.com )
El diumenge  dia 14, vuit atletes nadadors del  Garbí van participar en la IV Travessia nadant » Victor Moreno»de la  Platja de Xeraco, amb una distància de 2.200m. ( En  xeraco.tk  podeu baixar el diploma de cadascú; les fotos estan pendents en eixa web)
El dilluns dia 15, més de quinze atletes del Garbí van participar en la tradicional IX Volta a l´Escullera de 2600 m, on cal destacar el 3º lloc d’Adrià Mompó en la categoria de 19 a 29 anys. A continuació es va donar eixida a la  LVIII Travessia al  Port de Gandia, de 800 m de nade, en la qual van repetir quasi tots. Valents, 3400 m !!!!! (Fotog. de la Travessia en  conchip.com )
També va haver-hi representació d’atletes del  Garbí en la III  Volta a l’Albufera d’Anna, carrera de 8000 m.

És clar que el club de triatló va augmentant a passos engegantits, mig Garbí s’ha passat el cap de setmana nadant !!!

Sergio…ens  varem enrecordar molt de tu. De segur que promte estaras entrenant, en lo fort que tu estas !!!  Ànim!!!

Otros artículos de interés

42 Comentarios

Contestar