Classificació Triatló

Ahir, 21 de juny, va tindre lloc el triatló social del CC El Garbí a la platja de Gandia, organitzat pel Club i dirigits pel coordinador de la secció, José Yerbes. Va estar un matí excepcional, pel oratge, pels participants i per la dedicació del voluntariat.

Pel que fa a la crònica esportiva, els llocs del podi foren disputats per Alex Abellán, que va remontar el seu segon lloc de natació per acabar primer en les disciplines de ciclisme i córrer. El segon lloc fou per a Kike Martínez Ferrer tot i que va arribar l’últim per qüestions de feina i va completar el podi individual masculí, Ricardo Rovira Casanova, amb una regularitat excepcional en les tres proves. En la modalitat individual femenina, la guanyadora absoluta fou Natalia Blasco López, que va superar dos llocs en la modalitat de córrer general. En segon lloc, va entrar Aida Aparisi Muñoz, qui va remuntar tres llocs en la modalitat de volta a peu, seguida d’Ana Andrés Calafat a pocs segons. Pel que fa a la modalitat per equips, el tercer lloc fou per a la família de Paco Fenollar, Isaac i Amparo Castilla; el segon per a Juanma Carretero, el nostre ironman, amb Carla  i Carmina García. El lloc d’honor fou per a Marisa Martí, Borja Castelló i José Vcte. Castelló.

Des del Club, agraïm a tots els participants, voluntaris i organitzadors, la vostra tasca: tot això fa que el CC El Garbí siga cada dia més gran.

Us deixe un enllaç a la classificació oficial: TRIATLO SOCIAL 2015

Equip de Classificacions

Otros artículos de interés