CAMPIONAT PROVINCIAL U-18 I U-20 A GANDIA 26/05/2018

Els i les atletes del Club de Córrer el Garbí, van obtenir 17 medalles al Campionat Provincial Sub 18 i Sub 20 disputat el passat dissabte 26 de maig a les pistes del poliesportiu gandià, en una competició organitzada pel club morat .

La pista va viure una intensa vesprada ja que, a banda de la competició júnior i juvenil, en haver-hi control, molts i moltes atletes intentaren aconseguir la seua millor marca personal i com no, la mínima per als campionats nacionals.

 

Pel que fa al sector de velocitat i tanques, en la prova de 100 ml. Luis Salort i Quique Llopis s’imposaven obtenint l’or i l’argent. En la categoria U18 Héctor Muñinos obtenia la medalla de bronze.  En la prova de 400m Alejandro Peiró va aconseguir l’or i Roberto Fernández també a la seua categoria, a banda de la mínima nacional juvenil. En tanques, categoria U20, la final va assistir a un altre repte dels dos companys d’entrenament: Luis Salort i Quique Llopis, obtenien l’or i l’argent amb una marca de 13,70, mínima per al campionat del món U20, mentre que a la categoria U18, Adrian Muñinos aconseguia l’argent. En la prova de 2000 obstacles Mohamed Hmane va pujar al tercer lloc del podi.

Imatges cedides per Pedro Laporta

Al sector de bots, Héctor Mas va aconseguir la medalla de plata amb una distància de 6,35m.

El sector de llançaments va assolir un total de 7 medalles, destacant en pes, el primer i segon lloc de Marc Mestre i Guillermo Garcés, com també la medalla d’or de Rubén Mayor llançant als 16,26 metres el pes de 6kg. En disc, les tres medalles foren per a Marc Mestre, or en categoria juvenil, així com Víctor Faus (MMP i rècord autonòmic U20-medalla d’or) i Dian Iskrenov, argent. En javelina juvenil, Héctor Mas va llançar fins els 38,60 metres.

Pel que fa a la participació femenina, destaquem el quart lloc en velocitat de Mar Sanz, així com les participacions d’Alba Pellicer, Alicia Gómez, Ana Chova, Laura Sanchis, Olaya Cháfer (3a en el control de 100 m.), Marta Valcárcel,, Anna Serra (4a en 100m tanques) i el primer I segon lloc d’Edel Sabater que va batre el seu propi registre personal, deixant-lo en uns excel·lents 31,85m i Ainhoa Canet en disc de 800g.

En les proves de control, Rael Braco va obtindre el segon lloc en 100m. i 5é en 400m., Felipe Fayos, 3r en 5000 m., Mohamed Chahaouat, 4t en 5000 m. marxa, Eric Sebastià I Alejandro Martínez, primer I quart lloc en pes.

També participaren Javier Català, Arnau Català, Iker Camarena, Alejandro Miret, Borja Català, Jaume Hernández, Germán Rubio, Unai Requena, Antonio Garcés, César Díaz, Aarón Ojeda i Pablo Reina.

Otros artículos de interés