Archivos

L’Escola d’Atletisme del Club de Córrer El Garbí fa la seua presentació

Nous reptes, noves il·lusions!

Amb un nou quadre tècnic, nous reptes i il·lusió renovada, el passat divendres 26 d’octubre, a les 19 hores i a Plaza Mayor, va tindre lloc la presentació de l’escola d’atletisme degana de la ciutat: l’Escola del Club de Córrer el Garbí. Vine a conéixer-nos!

Pots vore les imatges fent clic ací

També pots vore les imatges cedides per J.A. Martí fent clic ací
Patrocinadors de l'Escola

5 ATLETAS DE LA ESCUELA DEL CC EL GARBÍ AFRONTAN SU ÚLTIMA PRUEBA DE LA TEMPORADA

Los días 21 y 22 de junio se celebrará en Getafe el Cto de España Absoluto. Los cinco atletas gestados en la escuela de atletismo de CC El Garbí, estarán representado a sus respectivos clubs.

Los velocistas, Enrique Llopis y Luis Salort, entrenados por Toni Puig, tras haber participado en el Cto del mundo U20 celebrado en Tampere (Finlandia), la semana pasada, serán los primeros en disputar su especialidad en las eliminatorias de la primera jornada del sábado. Posteriormente competirán en las semifinales, que se celebrarán durante la jornada matinal del domingo. Los atletas gandienses culminan su temporada este fin de semana en Getafe. Ambos con grandes posibilidades de participar en la final del domingo a las 19h, junto a atletas de talla mundial como Orlando Ortega, medallista olímpico en Rio2016.

Cambiando al sector de lanzamiento, el tridente femenino, entrenado por el técnico nacional Juan Vte Escolano, participarán en las pruebas de peso y martillo. Judit Prats ( AA Catalunya) y Ainhoa Martinez (Avinent Manresa), competirán en peso, la jornada vespertina del sábado a las 19:50h, cerrando así una magnífica temporada al conseguir sus mejores registros personales y teniendo ambas posibilidades de quedar entre las ocho mejores de España.

Por otro lado la martillista Gema Martí (FC Barcelona), una de las jóvenes promesas de la prueba, competirá en la última jornada del domingo. La atleta que regresó de Tampere con un 20º puesto mundial, optará a estar entre las finalistas de la competición. Con una mejor marca de 60,25m, cerrará así su mejor temporada con peso absoluto.

Se podrá seguir el campeonato a través de las plataformas de streaming en la página oficial de la RFEA o en el canal Teledeporte.

Les deseamos muchísima suerte.

RESULTATS CAMPIONAT INDIVIDUAL INFANTIL SUB-14 CASTELLÓ

Diumenge 20 de maig, es va disputar a la ciutat de Castelló el Campionat Autonòmic Infantil, en què, de nou, els i les nostres atletes aconseguien uns resultats prometedors:

Pel que fa a la velocitat, Laura Piera, en 220m tanques va acabar amb un registre de 41,6″ en una meritòria 15a plaça, mentre que Inés C. Martínez assolia els 500 metres en 1’27»,8, arribant en el desé lloc. Pablo Ruiz, participant dels 220 m tanques, amb una sisena posició (35,7″), i quinzena als 150m amb un registre de 21,9″, Iker Canet, quart als 1000 metres obstacles i Xavier Martínez, que aconseguia la medalla d’argent als 3000 metres, completaven la participació en aquest sector.

Al sector de bots, Mireia Pérez va arribar als 4,26 metres de longitud, el que li va suposar l’onzena plaça, mentre que en perxa, Irene Escrivà i Lara Porcar superaven els 2 metres per a situar-se a la sisena posició i Iker Canet aconseguia la medalla de bronze en botar per damunt dels 2,10 metres.

El sector de llançaments va aconseguir dues medalles i un quart lloc, concretament, Pau López va enviar el disc als 26,58 metres (4a posició), Lara Porcar arribava als 20,33 metres (bronze) i Mireia Escrivà aconseguia la medalla d’or en llançar el martell als 31,19 metres, molt a prop de la seua MMP de 31,87 metres aconseguida el 6 de maig.

Noves generacions que asseguren el futur de la nostra escola d’atletisme!

 

 

 

 

RESULTATS CAMPIONAT PROVINCIAL CADET- XÀTIVA JECV

Les noves generacions d’atletes comencen a destacar a la jornada disputada el passat dissabte a Xàtiva, en el context dels jocs esportius del Campionat Provincial Cadet Sub-16.

Allí, a les proves de velocitat, Albert Daniel Blanch, es va imposar a la seua sèrie (100m MASC), Marta Mataix aconseguia un sisé lloc (100m FEM) i Marta Mahiques, un segon lloc a la sèrie. En tanques de 0,762 Olaya Carolina Cháfer va aconseguir el segon lloc, amb un registre de 13,64 i Anna Serra el tercer. Tanmateix, a la final de 300m tanques, s’imposava, aconseguint la medalla de bronze Olaya C. Cháfer, fent valer el seu registre de 49,82.

En perxa, Ana Chova assolia els 2,10m en el seu tercer bot i el 20é en longitud, mentre que les companyes aconseguien un meritori 4t lloc per a  Laura Sanchis i 16é per a Marta Femenia. Al triple bot, la mateixa Laura Sanchis, aconseguia el 5é lloc.

Pel que fa als obstacles, Yeray Marchant, arribava en 9a posició als 1500m obstacles.

La secció de llançaments, aconseguia el nombre més important de medalles: Edel Sabater i Ainhoa Canet argent i bronze respectivament a la prova de disc (800g), llançant l’artefacte als 30m, mentre que Unai Requena, llançava el disc de 1000g fins als 41,58m aconseguit la medalla d’or. Eric Sebastià, va aconseguir una 7a posició.

A la prova de pes (4kg), Eric Sebastià es proclamava campió, amb uns 12,88m que li van valer la medalla d’or i Alejandro Martínez, amb 9,93, un sisé lloc.

En martell, Alejandro Martínez aconseguia el bronze amb una llançament de 24,80m.

De nou, Unai Requena, aconseguia la seua segona medalla (argent) en llançament de javejina, amb 35,77 metres.