Estiu 2010 – Part 1 (Garbí + Q córrer)

Hem trobat en el fons d’un calaix aquestes noticies, fotos i altres que ens envieu en els calorosos dies d’estiu, i com no tirem res al fem i l’estiu s’acaba en uns dies, he pensat que es hora de publicar-les. Diuen que la vida son quatre dies, i si es disfruten fent el que t’agrada i en qui vols millor. Gracies a Trino Calatayud  i  Sergio Chova, per enviar les fotos i la informació, i convidar-vos a participar mes de la web, que esta tenint un gran èxit.

En esta entrega teniu fotos de companys pel Camí de Santiago, i de la volta a l’escullera de Gandia, que no tot es córrer!!!

Salut a totes i tots.

FOTOS DE TRINO PEL CAMI DE SANTIAGO

La foto de Grup es a 5 km de Santiago, on es trobaren alguns companys del Garbí, entre ells Lluís, Ernest, Trino i la seua filla.

En 8 etapes es van plantar en Santiago eixint des de Ponferrada  (202 km), i com es pot veure Trino anava en bona companyia, a la vaca li diuen “LA RUBIA”.

També va estar pel camí de Santiago el nostre company Gonzalo Laporta, pero no tenim fotos… de moment…

Que menut i gran es el mon, trobar-se a les portes de Santiago amb companys.

.festa.

.vaca.

FOTO DE LA VOLTA A L’ESCULLERA DE GANDIA

Com es tradició el 15 d’agost fem la travessia al port de Gandia, en aquesta ocasió alguns valents en van atrevir a nedar la volta a l’escullera, tots del Garbí, i com diu Sergio, ací es demostra que el Garbí participa en molts esports, com la natació.

Quin cossos!!! , per cert, algú estava unflant pit, Qui es?, comentaris a banda…

Otros artículos de interés

37 Comentarios

Contestar